#SEMESTER.

Längtig och redo. I morgon Milano. I det här gula huset bor vi förresten när jag är där. Det finns palmer på den där gården och mellan husen hänger nästan alltid färgsorterad tvätt. Som finast är det när det är en ljusblå dag. Utanför dörren leder en stentrapp upp till våningen över, den är precis lagom bred och himla bra att sitta på när man mest bara behöver prata av sig.

Hej så länge!

2 Comments

 • 1
  Petra.soderberg
  18 juli, 2013 - 07:11 | Permalink

  Hej, hittade din blogg av en slump när jag försökte hitta en doft som finns på santa Maria novella i Florens. Ville bara tala om att jag gillar bloggen och dina fina bilder.

  Ha det bra,

  Petra

 • 2
  Kirsti Blix
  18 juli, 2013 - 18:36 | Permalink

  Hälsa o krama från oss

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>