NYÅRSREGN OCH DANSANDE MÄN.

Vi firade årsskifte på Roslagsgatan. Jag hade sammetsklänning och allt kändes som på 90-talet när föräldrarna firade nyår, om ni förstår?Ljusröda humrar, massor av citron, påfyllda glas och oförskämt snygga kompisar. Lag på partyhatt, instagramförbud under middagen och minipangare på bordet. Gösta skalade mina hummerklor för det är han expert på. Och du fick mig att skratta i ett ekande trapphus när året slog om. Mitt i en regnig gatukorsning i Vasastan möttes nya sanningar och gamla kärleksförklaringar från flera håll. Det enda som saknades var den där snön. Och en Korp.

Ps. Tänker såklart att jag ska summera året här. Snart. Eftersom tidsbrist är världens tråkigaste bortförklaring låtsas jag att jag låter det dröja med flit. Man blir ju lätt mätt på alla löften och bokslut som florerar*, visst?

* Alltså S, nu säger jag det hela tiden.