Monthly Archives: oktober 2012

WEEK. END.

Fredag på stan, källarhäng och champagne med favoriter på ett hotellrum. Frostig lördagsmorgon med bryggkaffe, rostat bröd och päronmarmelad på altanen vid Mälaren. I mammas raggsockor och en superstor dunjacka. Solen värmde och lördagsnatten blev längre än förväntat och himlahimla kul. Tiden var liksom oviktig.

WILD ONES.

Hejhej.

Och god helg, kära ni.

DAGARNA OCH VECKORNA.

Varma växthus, presskaffe, äppelträdgårdar, hundtassar, lövtramp, söndagspresenter, söndagsmiddagar och en och annan efterfest med utsikt över strandpromenaden i Hornstull har fått oktoberdagarna, och veckorna, att gå.

FINGERS CROSSED.

Men ja! Det verkar som att det fungerar igen… Eller? Ser ni bilden?

ERROR.

Har trubbel med sidan utan att veta riktigt varför. Först var den förbjuden (?) och nu är bilderna stulna. Vill såklart lägga upp nytt men får mest jättelånga felmeddelanden. Åh. Håll till godo.

xx

La Josephine.

MILANO, HOW ABOUT IT?

Stan är större, människorna fler och italienskan låter annorlunda. Vi satt mest i solen och tittade på. Åt pasta vongole mer än en gång på tre dagar och drack vin precis när vi kände för det. Vi satt vid runda små bord med vita dukar, packade upp din gitarr som var inlindad i hundra lager plast, hamnade mitt i en filminspelning, gick på fotoutställning, satt barfota i trapphuset och lockade så gott vi kunde på världens blygaste gårdskatt.

Nu vet jag var jag har dig och det känns himla bra.

A PRESTO.

Ciao belli. Tänkte prata högt, gestikulera stort, gå i klackar och pussas. Hela helgen.

Kanske ses vi i Milano.

BEGINNINGS.

Tänker att alla mornar borde börja såhär.

THIS TOWN BELONGS TO THE DREAMERS.

På fredag flyger jag till dig, smala gränder, kullersten och rödvin. Dit där allt är som vanligt men inget är som förr. För du har packat ihop alla våra saker i lådor, ringt och frågat om jag ville spara min klänning med katter på, och flyttat till en ny stad. Vad konstigt det är allt det där man inte vet förrän man vet det. Konstigt men också himla bra.

På fredag är jag där och hänger min kattklänning på en krok i din garderob.