Monthly Archives: augusti 2011

BIRDS & SKULLS.

Favoriter.

PUPPY.

Lunchdate med de här fina flickorna. Lyllo mig.

ECO.

Hemlagad must på svenska äpplen, het currylinssopa och ekologiska havrekakor till kravmärkt kaffe. Alldeles extra mysigt tyckte jag som vet att jag längtar efter Djurgården, Rosendal och Felicia när luften ligger kvav en eftermiddag i Toscana.

GARDEN’S TALE.


Varje gång jag åker till Ulriksdal vill jag lära mig baka, odla en sagoträdgård och öppna eget café med udda serviser och vackra möbler i en lummig berså.

THE LOVE THAT LET US SHARE OUR NAME.

Söndag och jag har mest ätit nybakad morotskaka, druckit bubbel och fnittrat åt morfars ordvitsar. Utanför fönstret var det regn och sol, men jag hittade ingen regnbåge. Vi lagade söndagmiddag, mamma bad oss duka och jag kände att det är himla bra, allt det där söndagiga.

WILD HORSES.

I natt drömde jag om vilda hästar. Alla var svarta förutom en som var liten, vit och snabbare än de andra. Sitter på altanen och försöker minnas hans namn. Har en sovande hund på fötterna, dricker tre koppar kaffe och hittar någon som känns bekant i senaste RUM. Himlen är blå, men inte oskyldig och jag tänker att jag borde renovera mitt fredagsslitna jag. Tänker att det kan jag göra sen.

JAG KAN INTE BRINNA UTAN DIG.

Kärleksdöd och kärlekskris. Begåvade vänner levererade på Södra Teatern. Bultande hjärtan, svettiga jeans och kalla öl. Herregud vad bra! Vi peppade inför spelningen på Babylon och det var såklart ganska perfekt.

JORDGUBBAR OCH GUDHUNDAR.

En tisdagkväll med saknad Ros+familj. Fina lilla familj.

HEARTBURST.

Hälsade på min vackra springare idag. Hans nya matte är världens bästa och jag blev varm om hjärtat. Kärlek till er.

FAST NU GÅR JAG TILL BUSSEN. MÅNDAGSBUSSEN.

Update: Jag missade den.

WHAT EVER HAPPENED TO A SATURDAY NIGHT.

Sprang ut i lördagskvällen med höga klackar. Vi hade en middagsbokning att passa och skulle dricka drinkar hela natten. Men det regnade så mycket att middagsbokningen blev till hämtmat och en halv flaska rött i soffan. Somnade klockan elva i en koja som vi byggt av madrasser och duntäcken på vardagsrumsgolvet framför Good Will Hunting. När jag vaknade var det redan söndagsmorgon, du packade din väska och vi åkte in till stan. Åt lunch på Kaffeverket, tog en snabb promenad och stannade till på Acne Archive. Jag skjutsade dig till Arlanda och du pussade mig på kinden och sa hejdå Lillefot, vi ses snart igen. Jag sa att du skulle ta hand om dig och att du skulle hälsa Italien så länge. Luften var frisk och jag visste redan då att det här är en söndag jag kommer att sakna.

I’M PONY, I’M KICK.

Fredag och inget regn i världen kan sätta stopp för vår kväll.