Monthly Archives: juli 2011

MAMADOU.

Har ni varit på Mamadou vid Norrmälarstrand? Himla gott och trevligt. Var där igår med mina bröder och Ciccilur. Drack jättestora Singha, åt nudlar med krossade nötter och gjorde ett orimligt kort besök på Trädgården. Men det kan vi prata om en annan gång.

SUNDAY DESK.

Funderar på tusen saker samtidigt och har lite svårt att fokusera. Nästa vecka är jag helt ledig. Tänker att det är då jag ska få sol på benen och prickar på näsan. Ja, så får det bli.

JUST ONE KISS, KISS WILL DO.

Fredagkväll hos Felicia. En mycket fin sådan.

POSTPONING.

Jag vet att jag är lite fåordig för tillfället, att jag inte riktigt delar med mig lika mycket som vanligt och så. Jag har liksom prioriterat sommarkvällarna. De som doftar som grill, jordgubbar och lätta regn, ni vet. Det är lördag förmiddag och jag måste jobba ikapp. Har många mail att läsa och många ord att skriva.

För jag har prioriterat de där sommarkvällarna.

IF WINE DIDN’T TASTE SO GOOD.

Livet och vinet och det. Puss.

SWIMFAN.

Vi badar och så.

BRYGGAN.


Jobbade färdigt för dagen och svängde förbi Ålstensbryggan. Drack en iskall cola med citron och kramade på mina vänner. Tyckte även att det var en bra idé att kasta linsskyddet till kameran i vattnet. Felicia, min hjälte, tog på sig cyklopet och dök efter. För min skull. Vi hittade det inte, för det hade gömt sig bland sjögräs. Men det ordnar sig. Det gör det liksom alltid.

EVE.

Fick ett litet kvällsbesök, drack en skvätt vin, pillade med nötter och tittade på duggregnet.

ANGELS OF NORWAY.

Plockar in en ros från trädgården och tänker på Norges änglar.

BLUEBERRY FEVER.

Livet är himla bra när man liksom frisknar till och får gå på minifestival bland blåbärsris med gamla och nyfunna vänner. Tack ni fina för en magisk helg.

KONTORET.

Min vän Majoren har skaffat kontor tillsammans med ett fint litet gäng. Om man är snäll får man komma förbi kontoret och dricka några öl på innergården sådär efter arbetstid. Mycket uppskattat.

DET ÄR MÅNGA SOM TALAR OM HAVET.

Tack för att ni tar hand om mig och lagar grekisk sallad och små kryddiga biffar till mig när jag är sjuk. Jag fick äta med nattskjortan på och gå och sova precis när jag ville.