Monthly Archives: juni 2011

LUTHER & IDA.

Jag och Luther har visat Rosen och Ida vår hemliga skog. Hängt i vattenbrynet, plockat blåbär och fikat högst där uppe på berget. Kände oss som Madicken och Lisabeth när vi åt våra smörgåsar. Kontrar nog med en kväll på stan. Har längtat efter sommarstockholm.

KUNGLIGT.

Vi går morgonpromenad hos kungen.

A POSTO.

Lillebror tände grillen och jag kom inte längre än såhär.

BREAKFAST CLUB.

Vakna hemma bland svala lakan, köpa färskt bröd, dricka kaffe i bilen, äta frukost i morgonsolen, gosa med hundöron och dofta på Mälaren. Bäst.

VINO BIANCO AND KISSES GOODBYE.

Idag åker jag hem för sommaren. Rosen också, på samma plan. Det gör mig glad för då kan vi rulla resväskorna på kullersten, stressa till tåget och somna på flygplanet tillsammans. Vi hade liten sommaravslutning med våra tjejer igår. Saknar dem redan och vill att de ska ta hand om varandra, bada i havet och dricka en och annan spritz medan vi är borta.

HOME.

Vaknade och kom på att du hade åkt hem. Det var sorgligt. Sen kom jag på att det är idag jag ska packa min väska och att det är imorgon jag åker hem till mitt sommarsverige. Hem till mitt sommarsverige och alla de mina. Dubbla hjärtslag.

MOMENTS.

Tack alla vackra vänner. Tycker faktiskt att vi kan fira midsommar lite oftare.

MIDSOMMAR PÅ ITALIENSKA.

En midsommar efter alla konstens regler under parasollet på Johns terrass. Liksom det bästa av två världar. Ska visa mer. Måste bara vara lite extra med min bästis först.

NUMÉRO.

Letar efter tappad inspiration bland franska ord och jobbar undan inför långhelg. Men mest av allt väntar jag på min Korp. Vill att det där flygplanet ska flyga sitt snabbaste nu.

CUFFS.

Har nog inte visat mina nya armbandsgrejer. Armcuffs? En på varje arm har jag i alla fall när jag känner för det.

SVENSKBITEN.

Hey guys and dolls! Har saknat er, vad gör ni?  Här planeras midsommarfest som ni ser. Färskpotatis är mitt bästa.

JUNE 21.

Ibland fastnar orden i halsen. Ibland vill man bara prata med sina hundvänner.