Daily Archives: 24 maj, 2011

OPTIMISTIC-T.

Måste passa på att låna kläder medan karln fortfarande är borta. Liksom bara för att. Idag har jag spretat med fingrarna i en Optimistc-T från Andy Richardson.

I’M A PIZZATERIAN.

Bästa pizzan i stan hittar du på Gusta Pizza som ligger på Via Maggio intill Piazza Santo Spirito. Det är nästan alltid fullt, men det gör inget för då tar man bara en öl  bland vesporna på trottoaren medan man väntar. Min favorit har färsk mozarella, parmesan, tomat och ruccola liksom ovanpå det bakade och varma. Om man är ledsen får man en pizza som är ett hjärta av den snälla ägaren. I alla fall om man heter Rosen.

Gusta pizza. Via Maggio, 46

TULIPS AND BERRIES.

Gör mig glad.

MARTEDI.

Redan klockan 8.00 i morse var det 27 grader varmt. Tog en snabb morgonkaffe med en vän och har som vanligt caféhoppat vidare till kopp nummer två. Alla pratar om de 35 grader som utlovas under dagen. Tänker att jag ska hålla mig i skuggan och lyssnar ofrivilligt till konversationen vid bordet intill. De är på semester och den lille mannen gör allt för att behaga sin amerikanska, strama hustru. Cappuccino med cacao? Cappuccino utan cacao? Färska jordgubbar? Yoghurt med honung? Yoghurt utan honung? Inget går hem. Han svassar runt bordet och kliar sig i håret. Hoppas att hon är snäll ibland också. Tror nog att hon är snäll ibland också.