Daily Archives: 22 mars, 2011

DEAR STOCKHOLM.

Hej. Jag äter jordgubbar och har någon sorts audition för min packning i vardagsrummet. Åker snart hem till mitt Stockholm en stund. Lite för att jobba, lite för att flytta ut från min lägenhet och mycket för att vara med dom som alltid är för långt bort. Jag ska rensa mitt källarförråd, påminnas om en tid som inte längre är och bli lite nostalgisk. Sitta runt middagsbordet med dom som bryr sig mest och känna hur det är viktigare än allt. Dricka öl med min bästis, skratta för högt och inte riktigt vilja lämna lilla baren på Riche. Sova med fyra hundar i sängen och promenera med fyra hundar i skogen. Fika i köket hos mormor och morfar, sladda runt i mammas bil, hyra en halvbra film på Ålstenstorget och andas så mycket jag kan. Typ det. Och lite till. Himmel vad fint det ska bli.

BACK TO SCHOOL?

Men alltså jag var tvungen. Ser ju ut som att vi sitter i skolbänken. Typ i nian på en geografilektion. Minus kaffekopp, plus Manhattanrygga.

OFFICE WITH A VIEW.

Vad gör man när jobbet kallar medan solen värmer som bäst? Man packar helt enkelt ner det lilla kontoret i en väska och går till Johns terrass. Här bollar vi idéer, äter parmesantoast och skriver. Det gäller liksom att göra det mesta av tillvaron. Imorgon åker jag Stockholm.

COOKIE DAY.

Igår var det minsann Kakas födelsedag (det är fint att ha vänner som heter som små snacks.) Nu är vi lika stora, tänkte vi och firade med rosa rosor och ett glas på Santo Spirito.

Ps. Kolla in fightern i bakgrunden.