Daily Archives: 3 mars, 2011

CIAO.

Håret. Jag vet inte ja. Tänkte lite kortare. Skarpare. Men det är okej. Den där utväxten har jag däremot lärt mig tycka om. Den är ju liksom till och med lite ditfärgad.

CAUGHT IN A DREAM.

Som ni vet innebär torsdag marknad och frukostdate. Imorse försov jag mig totalt. Drömde för djupt och vaknade av ett frågande sms. Kastade mig iväg och krockade med en munk på trottoaren. Han läste en bön och jag sa förlåt. Missade den gemensamma frukosten, men hann krama lite på mina vänner. I all förvirring köpte jag en liten bukett färglada rosor (?) och en persiljeplanta. Sedan dess har jag druckit tre koppar kaffe och försökt mig på någon sorts produktivitet. Förgäves, fortfarande fångad i en dröm.

R.

R har äntligen fått ett hem och vi har stängt dörren till kollektivet med blandade känslor. Hon är himla fin den där flickan. Nynnar ofta på Lisa Ekdahl och äter massor av choklad. Tecknar som en gud och har nästan alltid klänning. Dessutom är hon ganska säker på att den här låten egentligen heter Kär i en legend. Älskvärt.